Call Me by Your Name

Alkuperäinen nimi: : Call Me by Your Name 2018

Taille: 2.2 Gb

Le genre:Draama

Ohjaaja: Luca Guadagnino

Pääosissa: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Esther Garrel, Amira Casar

Notation :

2.2 Gb
2 t 12 min
Loading
Loading
Linkit valmiina!
Katso LATAA

Luca Guadagninon CALL ME BY YOUR NAME on sensuelli ja ajaton ensirakkauden kuvaus. Elokuva perustuu André Acimanin romaaniin.
On kesä 1983 Pohjois-Italiassa ja 17-vuotias amerikkalais-italialainen Elio (Timothee Chalamet) viettää päivänsä perheensä 1600-luvulla rakennetussa villassa klassista musiikkia soittaen ja sovittaen, lukien ja flirttaillen ystävänsä Marzian (Esther Garrel) kanssa.
Eliolla on läheinen suhde isäänsä (Michael Stuhlberg), joka on kreikkalais-roomalaiseen kulttuuriin erikoistunut professori, ja äitiinsä (Amira Casar), joka on kääntäjä. Elio on saanut varttua korkeakulttuurin upeimpien saavutusten keskellä aurinkoisen Italian kuvankauniissa ympäristössä. Vaikka Elion sivistys ja älykkyys antavat hänestä kuvan ikäänsä vanhempana, on hän kuitenkin vielä melko viaton ja kokematon – erityisesti sydämen asioissa.
Eräänä päivänä komea amerikkalainen Oliver (Armie Hammer) saapuu Elion isän tutkimusassistentiksi. Italian auringon polttavassa paahteessa Elion ja Oliverin välillä heräävä intohimo leimahtaa liekkeihin ja kuumat kesäpäivät muuttavat heidän elämiensä kulun lopullisesti.
Kieli: englanti, italia, ranska, saksa / Tekstitys: suomi & ruotsi

Samankaltaisia ​​torrent-tiedostoja: