Ihmeotukset Dumbledoren salaisuudet

Alkuperäinen nimi: : Ihmeotukset Dumbledoren salaisuudet 2022

Taille: 2.8 Gb

Le genre:Seikkailu, Fantasia

Ohjaaja: David Yates

Pääosissa: Eddie Redmayne, Jude Law, Mads Mikkelsen, Katherine Waterston, Ezra Miller, Dan Fogler

Notation :

2.8 Gb
2 t 23 min
Loading
Loading
Linkit valmiina!
Katso LATAA

Warner Bros. Picturesin ”Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet” on J.K. Rowlingin Velhomaailman uusin seikkailu.
Professori Albus Dumbledore (Jude Law) tietää, että voimallinen Pimeä velho Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) aikoo kaapata vallan velhomaailmassa. Koska ei pysty estämään tätä yksin, hän antaa taikazoologi Lisko Scamanderin (Eddie Redmayne) johtaa pelotonta ryhmää velhoja, noitia ja yhtä urheaa jästileipuria vaaralliseen tehtävään, jossa he kohtaavat vanhoja ja uusia petoja ja ottavat yhteen Grindelwaldin kasvavan seuraajajoukon kanssa. Mutta panosten ollessa niin korkeat, miten kauan Dumbledore voi pysytellä sivustalla?
Elokuvassa esiintyvät Oscar-voittaja Eddie Redmaynen (”Kaiken teoria”) johdolla kaksinkertainen Oscar-ehdokas Jude Law (”Päämääränä Cold Mountain”, ”Lahjakas herra Ripley”), Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston ja Mad Mikkelsen.
”Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet” ohjasi David Yates J.K. Rowlingin ja Steve Klovesin käsikirjoituksesta, joka perustuu J.K. Rowlingin käsikirjoitukseen. Elokuvan tuottivat David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram ja Tim Lewis. Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger, Courtenay Valenti ja Michael Sharp toimivat vastaavina tuottajina.

Samankaltaisia ​​torrent-tiedostoja: