Two Sinners and a Mule

Alkuperäinen nimi: : Two Sinners and a Mule 2023

Taille: 1.8 Gb

Le genre:Draama

Ohjaaja: Cam Gigandet Näyttelijä Buck Taylor Näyttelijä David Midthunder Näyttelijä Hannah James Näyttelijä Luce Rains Näyttelijä Richard Gabai Näyttelijä Mohamed Karim Näyttelijä

Pääosissa: Raliegh Wilson

Notation :

1.8 Gb
1 t 36 min
Loading
Loading
Linkit valmiina!
Katso LATAA

Kahden kaupungista ulos ajetun ilotytön tielle sattuu luodin haavoittama palkkionmetsästäjä. Hoidettuaan hänet kuntoon naiset päättävät, että hän tarvitsee heidän apuaan jäljittääkseen Gila Grimesin, säälimättömän, murhaamaan valmiin maantierosvon - puolikasta palkkiota vastaan tietenkin.

Samankaltaisia ​​torrent-tiedostoja:

Se 2017 telecharger Se 2017

VFR
VOSTFR
HD

1.9 Gb
2 t 9 min
Andy Muschietti piti tästä efektistä, koska se sopi Pennywisen hahmon kyltymättömyyteen. Siksi hahmo kuolaa valmiissa elokuvassakin. - Beverleyn lyhythiuksinen kampaus ja tyyli mukailee tarkoituksellisesti Molly Ringwaldia, 80-luvun teinielokuvien rakastettua tähteä. GoofsElokuvassa nähdään poliisiautoja, joiden vilkut ovat sekä punaisia että sinisiä. Todellisuudessa Mainen osavaltion poliisiautot vilkkuvat ainoastaan sinisin valoin. Kun Stanley lukee isänsä synagogassa hepreankielistä kirjaa, pitää näyttelijä kirjaa väärinpäin. Tämän voi todeta siitä, että kirjan etukannessa hepreankielinen teksti on ylösalaisin. SitaatitBen Hanscom: Derry on erilainen kuin kaikki muut kaupungit, joissa olen käynyt. Kerran asiaa tutkittiin täällä ja ilmeni, että täällä ihmisiä katoaa tai kuolee kuusi kertaa niin paljon kuin Yhdysvalloissa keskimäärin. Ja siinä on vasta aikuiset. Lapsia katoaa suhteessa enemmän. Paljon, paljon enemmän. Se: osta tai vuokraa kauhun mestariteosBLOCKBUSTER on elokuvien luotettava suoratoistopalvelu ilman turhia krumeluureja. Palvelussa sinun tarvitsee maksaa vain siitä, mitä oikeasti katsot. Ei enää turhia kuukausimaksuja! Osta Se heti parilla klikkauksella itsellesi kiinteään hintaan ja nauti taitavasti rakennetusta kauhumysteeristä niin monta kertaa kuin haluat. Tai vuokraa Se palvelustamme pienemmällä summalla, jos sinulle riittää yksi katselukerta. Meillä on pökerryttävän laaja valikoima elokuvia ja sarjoja kauhun ystäville, modernista hyppysäikyttelystä selkäpiitä karmiviin klassikoihin. Tule valitsemaan katseltavaa vaikka heti!